ناخنگیر و سوهان از لوازم ضروری بهداشتی ناخن ها هستند که هر فردی برای جلوگیری از مشکلاتی مثل قارچ و حفظ سلامتی، باید خود را ملزم به استفاده از بهترین آنها کند
ناخنگیر باید ظاهر جذاب و استفاده راحتی داشته باشد و برای استفاده کاملا تیز باشد. تا بتوان بدون هیچ بریدن، کشیدگی یا پارگی، ناخن ها را کوتاه کنند . همچنین باید اهرم ناخنگیر محکم باشد تا برای استفاده، زمانی که اهرم را میفشارید؛ یک برش تمیز روی ناخن انجام دهد بدون این که پروسه ناخن گرفتن دردآور شود . لبههای ناخنگیر بهتر است استیل ضد زنگ باشد و به خوبی روی هم تراز باشد تا جداسازی ناخنها سریع و آسان صورت میگیرد
نکته ای در مورد سوهان.
گریت یا درجه زبری درواقع عددی است که میزان زبری سوهان را مشخص میکند. اگر دقیقتر بگوییم، این عدد برحسب تعداد ذرات ساینده در هر سانتیمتر مربع یا سایر واحدهای سطح محاسبه میشود. هرچه عدد گریت بالاتر باشد، یعنی سوهان نرمتر است. اما سوهانهای خیلی زبر گریتهای پایینتری دارند. اغلبمان بهاشتباه فکر میکنیم که همیشه سوهانهای زبرتر بهترند. اما اینطور نیست. درجات زبری مختلف کارکردهای متفاوتی دارند. سوهانهای زبرتر بهدرد شکلدادن به ناخنهای کلفت، مثل ناخن شست پا یا ناخنهای کاشت اکریلیک، میخورند. این در حالی است که برای ناخنهای طبیعی باید بیشتر دنبال سوهانهای نرمتر باشیم تا بافت طبیعی ناخن صدمه نبیند.
روش استفاده ی ناخنگیر و سوهان :
توصیه میشود ابتدا دست و پاهای خود را به وسیله صابون و مواد شوینده شستشو دهید تا آلودگی و باکتریها حذف شوند و توسط یک حوله آنها را خشک کنید. با انجام این کار هم دست و هم پاهای شما تمیز شدهاند و هم این که سبب نرمتر شدن ناخنها میشود تا کوتاه کردن آنها راحتتر شود. پس از کوتاه کردن ناخنها نوبت به سوهان زدن آنها میرسد . که میتوانید با استفاده از سوهان ناخن هر سطح غیر هموار و خشن را صاف نمایید تا ناخنهای شما ظاهری یکدست و زیبا پیدا کنند.