کانسیلر شباهت زیادی به کرم فونداسیون یا زیرسازی دارد. تفاوتش این است که غلیظ‌تر است از آن برای پوشاندن لکه، جای جوش و تیرگی پوست استفاده می‌کنید. با کمک این محصول پوست‌تان یک‌دست می‌شود.

انواع کانسیلر

مایع : تقریبا برای انواع پوست مناسب است و کاربرد زیادی دارد، به‌ویژه برای پوست معمولی و چرب. اگر بخواهید برای بخش زیادی از پوست صورت کانسیلر استفاده کنید، این مدل بهترین گزینه است.

کرمی : بافت این مدل از کانسیلر آرایشی برای پوشاندن سیاهی دور چشم و نقطه‌های کوچک روی صورت مناسب است. اما اگر صورت‌تان چروک زیادی دارد، بهتر است از این محصول چشم بپوشید.

مدادی : معمولا پایه این محصولات،‌کرمی ا‌ست. کاربرد آنها برای پوشاندن کک‌ومک یا لکه‌های نقطه‌ای و کوچک است. اگر رنگ آن را روشن انتخاب کنید، می‌توانید گوشه‌ چشم یا زیر ابرو آن را به‌کار ببرید.

پودری : برای پوست خشک، نرمال یا ترکیبی مناسب است. رنگ مات دارد و پوشش آن از کم تا متوسط خواهد بود. این محصول برای پوست‌های جوان مناسب‌تر است. چروک‌ها را بیشتر به رخ می‌کشد و اغلب خانم‌های میان‌سال میانه خوبی با آن ندارند

ماتیکی : بهترین گزینه برای پوست حساس، نرمال یا خشک است. پوشش آن از سطح متوسط تا زیاد است. رنگش می‌تواند مات یا براق باشد. این مدل را برای کناره‌های بینی یا زیر چشم می‌توانید استفاده کنید. جای خوش را هم خوب می‌پوشاند

نکات تکمیلی

انتخاب رنگ کانسیلر بهتر است یکی‌، دو درجه روشن‌تر از رنگ کرم‌پودری باشد که استفاده می‌کنید

  • اگر پوست خشکی دارید، پیش از برداشتن کانسیلر، سراغ مرطوب‌کننده بروید.
  • کانسیلر را می‌توانید با براش آرایشی، اسفنج، یا نوک انگشت روی پوست بزنید. یادتان باشد خوب آن را محو کنید.
  • اگر لکه‌‌های پوستی شما متوسط تا زیاد هستند، از انواع کرمی یا ماتیکی استفاده کنید.
  • بعد از کانسیلر زدن به زیر چشم، توسط هایلایتر آرایشی آن را کامل می‌کند.