خوشبوکننده‌های بدن باعث جلوگیری از بوی بد در بدن و ایجاد بوی خوب می‌شوند و در فرم‌های مختلفی مانند: مام ، بادی اسپلش، بادی اسپری، لوسیون و روغن‌های خوشبوکننده در بازار وجود دارند

بادی اسپری :این دسته از خوشبوکننده‌ها، به صورت نقطه‌های محدودی به بدن اسپری می‌شوند و بوی خوبی به بدن شما می‌دهند. این محصول بر پایه اسانس ادوتویلت ساخته می‌شوند و شرکت‌های تولیدکننده‌ این دئودورانت‌ها، از بسیاری از ادوتویلت‌های معروف، بادی‌اسپری آن‌ها را ساخته‌اند

بادی اسپلش‌ها : که بسیار به بادی اسپری‌ها نزدیک هستند، به‌خاطر نوع پخش شدنشان در بدن و میزان اسانس به‌کاررفته در فرمول‌شان، با بادی‌اسپری‌ها تفاوت دارند. بادی‌اسپلش‌ها، با هر پاف، میزان بیشتری از مواد خوشبو کننده را در محدوده وسیع‌تری از بدن پخش می‌کنند و بوی آن‌ها یک سطح از بادی اسپری‌ها غلیظ‌تر است. بادی اسپلش، در فرم‌های مختلفی مانند شاینی (براق)، دوفاز (دارای روغن‌های خوشبو) و ساده عرضه می‌شوند.

لوسیون و روغن های خوش بو کننده : اگر پوست خشکی دارید، حتما تجربه کرده‌اید که بوی عطرها و اسانس‌ها، کمتر روی پوست‌تان ماندگاری دارند. راه‌حل شما، استفاده از روغن‌ها و لوسیون‌های خوشبوکننده است. این دسته از خوشبوکننده‌ها، علاوه بر چرب کردن و آبرسانی به پوست‌تان، رایحه بسیار خوشی هم به بدن‌تان می‌بخشند. اگر پوست چربی دارید هم نگران نباشید. لوسیون‌های آب‌پایه، یا همان لوسیون‌هایی که برپایه آب ساخته شده‌اند و فاقد چربی هستند گزینه مناسبی برای آبرسانی و خوشبوکنندگی بدن شما خواهند بود

تفاوت ضد عرق و خوشبو کننده ی بدن

به‌طور کلی، خوشبوکننده‌ها، ترکیباتی از روغن‌های معطر، اسانس و الکل در خود دارند که همراه با ترکیبات آنتی‌باکتریال، باعث جلوگیری از بوی بد در بدن و ایجاد بوی خوب می‌شوند. اما ضدعرق‌ها علاوه‌بر اینکه ترکیبات خوشبوکننده‌ها را در خودشان دارند، با استفاده از آلومینیوم، باعث جلوگیری از تعریق بدن می‌شوند و در حالت عادی، حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد عرق بدن را کاهش می‌دهند. در واقع کار خوشبوکننده‌ها این است که صرفا بوی خوبی به شما ببخشند و درعوض ضدتعریق‌ها، با کنترل میزان تعریق‌تان، از ایجاد بوی بد در بدن جلوگیری می‌کنند. یعنی هر ضدعرقی یک خوشبوکننده است، اما هر خوشبوکننده‌ای لزوما ضد تعریق نیست.

نکاتی درباره استفاده از مام و بادی اسپلش ها

  • ضدعرق‌ها یا خوشبوکننده‌ها، مثل هر ماده‌ آرایشی و بهداشتی دیگر، ممکن است حساسیت‌زا باشند. اگر پوست حساسی دارید یا حدس می‌زنید بدن‌تان واکنش خوبی به آن‌ها نشان ندهد، از انواع بی‌الکل استفاده کنید.
  • مهم‌ترین زمان استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده بدن یا ضدعرق‌ها، بعد از استحمام و زمانی است که بدن‌تان کاملا تمیز و بدون بو است. ترکیب بوی اسپری و عرق بدن، به مراتب غیرقابل تحمل‌تر از بوی عرق است.
  • برای خوشبوتر کردن بدن‌تان، موقع استحمام، از ژل‌های شست‌وشوی خوشبوکننده بدن استفاده کنید
  • اگر پوست خشکی دارید، قبل از استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده بدن، کمی لوسیون بدن (اگر خوشبوکننده باشد بهتر است) استفاده کنید تا پوست‌تان چرب شود. عطرها و اسانس‌ها، روی پوست‌های گرم و چرب و مرطوب، ماندگاری بالاتری نسبت به پوست‌های خشک و سرد دارند.
  • سعی کنید بادی اسپلش یا اسپری بدن‌ را در فاصله بیست سانتی از بدن‌ روی خودتان اسپری کنید. بااین روش، محدوده بیشتری از بدن‌تان پوشش‌داده و بهتر پخش می‌شود. روش دیگر این است که بادی اسپلش یا بادی اسپری را در فضای روبه‌روی خودتان اسپری کنید . بلافاصله به سمت آن فضا بروید تا قطرات اسپری شده در هوا، به‌خوبی روی بدن‌تان بنشیند. باور نکردنی است اما با این روش، قسمت زیادی از بدن‌تان خوشبو می‌شود و بوی بادی اسپلش‌تان، ماندگاری بیشتری خواهد داشت.